Çok iyisin bu konuda : d
Sunum kötü aslında soslarıda kendim yaparım genelde özellikle falafel için ama üşendim aynı sosu kullandım (:
Çok iyisin bu konuda : d
Sunum nasıl kötü et yemediğim halde canım çekti ellerine sağlık :)Sunum kötü aslında soslarıda kendim yaparım genelde özellikle falafel için ama üşendim aynı sosu kullandım (:
Sunum nasıl kötü et yemediğim halde canım çekti ellerine sağlık :)
Bak bak hareketlere bak karşımda bir şef var adeta :dBeğenmene sevindim siyah şef tabağında ortada defne yaprağıyla felan değişebilirdi ama olsun şimdilik :))))
Bak bak hareketlere bak karşımda bir şef var adeta :d
Buna şaşırdım ama çok hoşuma gitti en güzel yaptığın yemek ne peki?Californiada şeftim hanfendi .d
Ben oyun oynuyorumda hiç bir oyunda daha seni göremedimee napion @nunu ghfffghh
Buna şaşırdım ama çok hoşuma gitti en güzel yaptığın yemek ne peki?
Eminim elinin lezzetine ki şef olmaya kadar gitmiş konu bi bakayım şu yemeğe SsjsjsŞu bu güzel demem yanlış olur ama genelde beğenirler elimin lezzetini (:
Ben salmon tabağını çok seviyorum (:
Eminim elinin lezzetine ki şef olmaya kadar gitmiş konu bi bakayım şu yemeğe Ssjsjs
Şeyi biliyor musun sen yemek yapan erkek çekiciliği ? :))
Şeyi biliyor musun sen yemek yapan erkek çekiciliği ? :))
hangi oyunda beni gormek isterdin ahshshshshBen oyun oynuyorumda hiç bir oyunda daha seni göremedim
Elder scrolls online item satıyorum pazarcılığa başladım.. fakirlik işte sen bilmezsin
Sen ne yapmak acep.
Al sat zevkli bende çok severim.Her oyun bir pazar katletmişliğim vardır.hangi oyunda beni gormek isterdin ahshshshsh
pazarcilik guzeldir az pazar kurmadik knight online da hdshhshdhsh fakirlik demeylimde hobi .s diyelim dhhdhs
al sat harbi zevkli oluyor ya pazarda asfdahjjasd.Al sat zevkli bende çok severim.Her oyun bir pazar katletmişliğim vardır.
Çok sarıyor![]()
![]()
Valla korku oyunlarının her hangi birinde oynardık sanki ne diyorsun..
Ben lol listemi 2 kere sildim 500 er kişial sat harbi zevkli oluyor ya pazarda asfdahjjasd.
Bilmem ki ya korku oyunu filan ben çekinirim öyle toplu korku oyunu oynuyamam ki .s .adfs.afdasdqwe
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.