benim danışanlarım bana garip mesajlar atar ama böle fotolar atmazlar, bazen beyler karın fotolarını atar spordan![]()
@pumpkin yiağhh demek öyle....
🤤
benim danışanlarım bana garip mesajlar atar ama böle fotolar atmazlar, bazen beyler karın fotolarını atar spordan![]()
evet ama sevdicek şekerparesi elin baklavasından yeğdir
Şimdi gördüm ne güzel kızarmışlar en sevdiğim. Ellerine sağlık.Ekli dosyayı görüntüle 3660
Evet yine Bi dünya iş çıktı balık güzel kokusu yağı bulaşiği güzel değil
İstavrit ama fazla büyümüşü... Balik cinsinden pek anlamam bu işleri @CipraLex biliyorŞimdi gördüm ne güzel kızarmışlar en sevdiğim. Ellerine sağlık.
ama ne balığı anlamadım. 🤣
Diziyi dün gece bir seferde bitirdim.Rica ederim iyi seyirler 🌺😊
Süpper lafmış. Günün değil ayın sözü olmalı.Fazla fedakarlık, kişinin kendi kul hakkına girmesidir.
@Chen
Günün sözüne tıklayıp nasıl buraya yazdım onu sorguluyorum.
Telefondan kullanmayı beceremiyorum sanırım ... 😰
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.