Hangi rennnnkOje sürüyorum.
Hangi rennnnkOje sürüyorum.
Çok tatlı bi fuşyaHangi rennnnk
2000 tlm olsaydı sokak hayvanlarına mama alırdım 5 ay aç kalmazlardıEkli dosyayı görüntüle 3721
Okey oynayacağım, para gelmesini bekliyorum.
Bu beceriksizlikle gelen 2000'i de 2 dakikada tüketir bir 10 saat daha beklerim. Telefona facebook yükleyip saati geri alıp alıp beklemeden oyun oynamak da var ama hiç uğraşamam.
Bizim buradakiler tombik tombik dolaşıyorlar.2000 tlm olsaydı sokak hayvanlarına mama alırdım 5 ay aç kalmazlardı![]()
Bizim buradakiler aç 2000 TL yi bana gönderebilirsin. Ben de açımBizim buradakiler tombik tombik dolaşıyorlar
Keşke ederi 2000 TL olsa, 1 kuruşa bile denk gelmiyor.Bizim buradakiler aç 2000 TL yi bana gönderebilirsin. Ben de açımkredi kartım full çakılmış
![]()
Nasıl oyunmuş öyle oKeşke ederi 2000 TL olsa, 1 kuruşa bile denk gelmiyor.
View: https://twitter.com/DiyetAsistan/status/1592471665044516864?s=19
Danişanların sana da böyle foto atıyor mu @pumpkin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.