Canım sıkılıyır benim
Canım sıkılıyır benim
benim işler bitsin de kadıköye içmeye gidicem. sende gel ? bira ısmarlıyım ?Canım sıkılıyır benim
valla bilemedim, karın kasları çok zor çalışması 6yı 8 yapmak bile dünya emek isterken bu şekilde olması implant mı acaba diye düşündürmedi değilO şekiller nasıl oyle olmuş @pumpkin yaa minik kareler
olm şu forumda bira ısmarlamadığın bi ben kaldım yaabenim işler bitsin de kadıköye içmeye gidicem. sende gel ? bira ısmarlıyım ?
Alkol kullanmıyorum benbenim işler bitsin de kadıköye içmeye gidicem. sende gel ? bira ısmarlıyım ?
sen alkol almıon kiolm şu forumda bira ısmarlamadığın bi ben kaldım yaa
demek böle böle rengini koruyosun sen![]()
olur. hadi çıkalım ? yarım saate rexx sinemasının orada olAlkol kullanmıyorum ben
Çay içerim artık
yiaaa bana böle şeylerle gelsen alkol almıon kikahve ısmarlıyım sana da
olur. hadi çıkalım ? yarım saate rexx sinemasının orada ol
arkadaşındı o sigara. sen gelmeden haber verirsen ben ayarlamaya çalışırım. kimindi bilmiom da kalabalıktı ortam. sorar ögrenirimyiaaa bana böle şeylerle gel
bi de geçen atıp canımı çektirdiğin sigaradan ısmarlarsan uçarak gelirim
istanbula gelişimi hızlandıriim![]()
lucky strike elma böğürtlen olursa çok makbule geçer yoksa da naneli de iş görürarkadaşındı o sigara. sen gelmeden haber verirsen ben ayarlamaya çalışırım. kimindi bilmiom da kalabalıktı ortam. sorar ögrenirim
ziyaret sebebiniz nedir ?lucky strike elma böğürtlen olursa çok makbule geçer yoksa da naneli de iş görür
haftaya hafta sonu oradayım kanks![]()
senziyaret sebebiniz nedir ?![]()
gel de geçen kahve içtiğimiz mekana gidelim. gerçi soguktur ama olsun muhabbetimiz ısıtır ortamı
ben orayı sevmedim kanks oraya gitmeyelim, daha kuytu bir köşe olsun sigaram uçuyogel de geçen kahve içtiğimiz mekana gidelim. gerçi soguktur ama olsun muhabbetimiz ısıtır ortamı
belki @Chen de gelir o gün
tamam kanks nereyi istersen oraya geçeriz. kadıköye gideriz. bugün cıkamadım canım istemedi birden, bi yere gitmek sen gelince takılırız artıkınben orayı sevmedim kanks oraya gitmeyelim, daha kuytu bir köşe olsun sigaram uçuyo
ay lütfen yaşansınn bunlarr![]()
![]()
tamam kazma küreği de ayarla serhat abimize de haber verir çalışmalara başlarıztamam kanks nereyi istersen oraya geçeriz. kadıköye gideriz. bugün cıkamadım canım istemedi birden, bi yere gitmek sen gelince takılırız artıkın![]()
herşeyi de devletten bekleme kanks gelirken getirtamam kazma küreği de ayarla serhat abimize de haber verir çalışmalara başlarız![]()
serhatın arabasının bagajında var zaten gezdiriyo, bi de onu yük etmiim burdan taa orayaherşeyi de devletten bekleme kanks gelirken getir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.