S
Serçe

Yazın gelmesini bekliyorum
Deme ya 😵Daha uyumadim
Pôf
Çok güzel çıkmış bu fotoğraaaafBen yine yollarda... çok dandik olduğunu düşündüğüm bir kitap okuyorum sıkılınca foruma daldım.Ekli dosyayı görüntüle 3460
Valla kitabı okuyamadım lagün diye bir hikaye kitabıydı. Bende manzaranın tadını çıkarttım. 🤗🤗🤗Çok güzel çıkmış bu fotoğraaaaf
Sabah sabah uykulu halde baktım dedim lego falan herhalde ya da el yapımı bi şey bu fotoğraf gerçek mi ki 😳Ben yine yollarda... çok dandik olduğunu düşündüğüm bir kitap okuyorum sıkılınca foruma daldım.Ekli dosyayı görüntüle 3460
Sabah sabah uykulu halde baktım dedim lego falan herhalde ya da el yapımı bi şey bu fotoğraf gerçek mi ki
Ben zaten öyle bir şey sandım 😮 harika çıkmışTren durağı çok güzel geliyor bana.. kartpostal gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.