- Katılım
- 27 Eki 2022
- Mesajlar
- 1,782
- Çözümler
- 2
- Tepki puanı
- 414
- Puanları
- 83
- Konum
- Ost-in-Edhil
- Cinsiyet
- Erkek
Hazırlık 😎
Kıyamam köpüşe 🥰 Gezin beraber temiz hava sana da iyi gelir. Hava soğur ama saat geç olmuş dikkat et kendine.Köpüşü gezmeye çıkaracağım. Sabahın köründe çıkınca bu saatte sıkışmaya başlıyor. Gözümün içine içine bakıyor. Hadi artık yeter şuracığa yapacağım diye yalvarıyor resmen.
Benim gözler de kapanıyor yavaştan...aşırı uykusuzum dünden beri ama uyumaya direniyorum
uyursak yine uyancaz .s.s
ben uyanmıyorum artık ya şeker ilacı işe yaradıBenim gözler de kapanıyor yavaştan...
Gece geri uyaniirm kesin
Demek ki uykuyu alinca artık alarma gerek kalmiyor çiçeğimben uyanmıyorum artık ya şeker ilacı işe yaradı
ama sabahları alarmsız uyanıyorum çok uzun zamandır alarm kurmuyorum
annem de hiç alarm kurmazdı
yaşlandıkça böle mi oluyo acaba 🚬
beyni kodlamakla da alakalıDemek ki uykuyu alinca artık alarma gerek kalmiyor çiçeğim
İyi geceler. Biz oyun devam.. bayılınca uyuyacağız.Yatıyorum
İyi geceler. Biz oyun devam.. bayılınca uyuyacağız.![]()
Ayyy ben yaptim turşu bugun öğleden sonra açtim müthiş olmuş yaPancarlı lahana turşusu yapacam ne kazar tuz atsam diye tarif bakmaya gelip @Chen le burç tartışıyorum. 🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦🤦
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.