Ponçik bey üşümüyor tabi bu havalarda ben dökülmeye başladım. Her yer açık üstümüzde açık kalmış uyurken. Yün battaniyeyi ponçiğe örttüyorum üşümesin derkenGeçmiş olsun.
Lokmadan sonra sağlıklı bir hareketti chenTurşu......
Off oysa bu sene böyle seylere kalkişmayacaktim bana da sürpriz oldu mutfak aldi başini gitti hadi hayırlısı
Hep o yutupta gördüğüm
Direnmenin anlamı kalmıyor Bi noktadan sonraKaçan uykumu kovaliyorum. Bu işin sonu çay demlemekle bitecek.
Yerken mirildanıyor muPaçamdan sevgi ısırakları atıyorsabırsız sıçak sıcak yedi sanki aç
![]()
Kendininki biter seninkine de gözü diker jfkPaçamdan sevgi ısırakları atıyorsabırsız sıçak sıcak yedi sanki aç
![]()
O kadar da lezzetli yapamamışımdır.Yerken mirildanıyor mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.