AyniYemek yiyiyorum elhamdulillah.
Feci acikmisim.
AyniYemek yiyiyorum elhamdulillah.
Feci acikmisim.
O pilavi yemedim kiz.Sürinin öğlede yediği pilav aklımda kaldı, şimdi yapıyorum.
Yanında avokado yok ama bezelyem var.
Brokoli yerine avokadoyu yemeliydin zevk meselesi tabiiiO pilavi yemedim kiz.
SOmonu gömdüm, brokolileri de.
Avokadoyu da yemedim.
Afiyet olsun askim..löp löp et olsun..güclü kuvvetli ol ki.....anladin sen.
hic afetme..Brokoli yerine avokadoyu yemeliydin zevk meselesi tabiii
Sana attığım tabaktan 2.yiyorum ama durmuyorum da alslfflajdjf
Çok sosyetik besleniyorsunO pilavi yemedim kiz.
SOmonu gömdüm, brokolileri de.
Avokadoyu da yemedim.
Afiyet olsun askim..löp löp et olsun..güclü kuvvetli ol ki.....anladin sen.
ya gerçekten sosyetikseÇok sosyetik besleniyorsun
ALlahim nerde deli var,beni bulur.Çok sosyetik besleniyorsun
sadece şaka yapmıştımALlahim nerde deli var,beni bulur.
oyun nedir kgyan charlarıma level kasıyorum, 80 olunca crit. + spike ile tek atacam
old school - knight onlineoyun nedir kg
O beni azarladığı için yazdığını görmemişim haklısınız o ihtimalde varya gerçekten sosyetikse
old sc hiç bilmiyom knight çok az oynadım ama zamanının en güzellerinden diye biliyorum.old school - knight online
geçen post geçerken aklıma bir oyunun adı gelmemişti, seni etiketleyip sorucaktım ama anlık düştü aklıma. beyin zorlanmadan, çözümü bulmakla ilgilenmiyor olsa gerek.
oyunun adı da yamulmuyorsam; "day by daylight " olmalıydı. forum topici de, resmi neye benzetiyorsunuz tarzında bir şeydi falan filann
ben çocukluğumdan beri oyun sevdiğim için yaşlansam da vazgeçeceğimi düşünmüyorum" old school - knight online " oyun ismi olarak değiil, knight online 'ın eski sürümünden bir kesit gibi düşünebilirsin. mmorpg oyunlar yetişkinden çok çocuk oyunları, günümüzde daha çok ticaret haneye döndüler, item satışlarıyla birlikte gaming kalmadı maalesef. çocukluk zamanımda role play olarak mmorpg en sevdiğim stildi.
şimdilerde ise gamingi realiteye döküp oynuyoruz .p kaç yaşındasın bu arada mmo oynayan pek kadın olmaz, oluyorsa da zaman kavramı geniştir
Hg o zaman.sadece şaka yapmıştım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.