Imali anlat madem?Her şeyi açık açık anlatamam
![]()
Imali anlat madem?Her şeyi açık açık anlatamam
![]()
huvarlark elipsimsi bir şey böyle sulu suluImali anlat madem?
Başladın mı? Nasıl gidiyor canımO zaman izleyelim su meshur Netflix Dizisini : YOU
Saplantili Asklar vs : )
Başladın mı? Nasıl gidiyor canım
@Chen , fazla film izlemediğim için unutmuşum. Zaten bir kaç partını daha öncesinde izlemiştim..
sonradan hatırladım: )
Daha sonra izlemedim çünkü oyuncu Joe Goldberg ‘i sevmiyorum: ) inanılmaz bir şekilde antisempatik geliyor bana : )
Psikolojik sorunları var o yüzden öyledir. Rolün hakkını vermiş yani
Karpuzun ne gibi bir irade blockeri var, harbi merak ettim.huvarlark elipsimsi bir şey böyle sulu sulu![]()
dışrıya çıkmam gerekti yemeden çıktım ben deKarpuzun ne gibi bir irade blockeri var, harbi merak ettim.
dışrıya çıkmam gerekti yemeden çıktım ben de
sohbeti, söyleyisiyi felan yönlendirmede master yaptim ben..iki gizem yarattırmadın bana![]()
tuzağa düştüğüme üzülüyorum deşifre oldumKarpuz mevsimi..bulursun..cok var
sohbeti, söyleyisiyi felan yönlendirmede master yaptim ben..
Bikatkine insallah .d
Inanmami beklemiyosun herdalde.ddddtuzağa düştüğüme üzülüyorum deşifre oldum
Inanmami beklemiyosun herdalde.dddd
Ifsa diyorsan, beklenti degildir o...hayaller hayatlar
belki inanmalısın belki inanmamalısın
benim beklentilerim ne yönde ifşa etmicem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.