Ama daha erken sayılır 🤭Nihayet
Ama daha erken sayılır 🤭Nihayet
Fakat didem bu derin bir tutku..Peyniri alayım, kahvaltı etmedim daha.
Sen bu saatte niye içiyorsun oğlum ya?
Afiyet olsun.
Sağol eee her şeyin bir ilki vardır gel buyur :dAfiyet olsun.
Hayatımda hiç alkol almadım.
😄😃
🤣😅😀🤠Sağol eee her şeyin bir ilki vardır gel buyur :d
Yarasın kardeşcağızım. 🤗Fakat didem bu derin bir tutku..
Çok uykum olunca denk geldiğimiz bir benzerlik var, tebrikler :))Ama daha erken sayılır 🤭
Bu mutlu anı bozmayı hiç istemiyorum ama sormam lazım… Hangi zaman diliminde uyuyup uyanıyorsunuz?Çok uykum olunca denk geldiğimiz bir benzerlik var, tebrikler :))
Çok değişken, tarif edemiyorumBu mutlu anı bozmayı hiç istemiyorum ama sormam lazım… Hangi zaman diliminde uyuyup uyanıyorsunuz?![]()
Ayrıca; olsun yine de erken geçeyim bari dedikten sonra kar yağışı başladı. Evde miyim? Hayır.Bugün eve erken geçerim dedikten hemen sonra kar yağışı durdu, güneş açtı. Artık yorum yapmamaya karar verdim
Ellerine sağlık biz yedik sağol 😁😇Yemekleri hazırladım.
Sofra hazır .
🤣
Bizim evde saatler farklı olabiliyor her akşamEllerine sağlık biz yedik sağol 😁😇
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.