Cok guzel cay demlerimmÇay içiyorum Allaha teşekkür ederim çay diye bir içecek yaratmış
hayat sana güzel hocam afiyet şifa olsunKivi yiyorum yağmuru izleyerek
tere yağını kısık ateşte erit sonra ona üzüm pekmezi karıştır sıcak sıcak ister sade ister ekmek banarak tüket . oranı göz kararı deneye bilirsin.Üşüyorum çok çok çok.
Ben kışın bir saklama kabına yaparım onu. Çok severim. Teşekkürler @Zezetere yağını kısık ateşte erit sonra ona üzüm pekmezi karıştır sıcak sıcak ister sade ister ekmek banarak tüket . oranı göz kararı deneye bilirsin.
diğer tarif unu açık kahve renge gelene kadar kavur bu biraz mutfağı duman edebilir tereyağlı pekmez karışımını kavrulmuş un ile karıştır yoğur süper un helvası olur ve kış aylarında üşüyenler için anadolu da kullanılır umarım işine yarar .
Yıldızlı kurabiyeler kalbinde bonibon mu taşıyor 🥰 çok hoş olmuş eline sağlık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.