10 saniye bakinca disim agridi kansbsb
Çürük var o zaman: ) mdks
10 saniye bakinca disim agridi kansbsb
Neremiz saglam ki, yaslandik awkÇürük var o zaman: ) mdks
araplar gibi lokum mu yiyorsun .d turistler çok severSon iki lokumuda gömdüğüme göre, def olup zıbarmaya gideyim.
araplar gibi lokum mu yiyorsun .d turistler çok sever
araplar gibi lokum mu yiyorsun .d turistler çok sever
Asıl fatih taraflarında , aksaray ya da eminönü taraflarına bak tahtakale taraflarıda olabilir , orada daha güzel lokum vs satan yerler var.Aslında ben pek sevmem ama şu Bakırköy de bi yer var. Tuğbanın yeri, dayanamıyorum: )))
Asıl fatih taraflarında , aksaray ya da eminönü taraflarına bak tahtakale taraflarıda olabilir , orada daha güzel lokum vs satan yerler var.
Zaten arap sever bir millet olduğumuzdan bolca açıldı her yer de mk
Afiyet olsun efenimYok almıyorum ordan artık. Paketleyttiriyorum sonra kurtlanmış.
İyi kötü twr de bilemem , bu tuğba çok taze, hiç yanıltmadı beni.
Asıl fatih taraflarında , aksaray ya da eminönü taraflarına bak tahtakale taraflarıda olabilir , orada daha güzel lokum vs satan yerler var.
Zaten arap sever bir millet olduğumuzdan bolca açıldı her yer de mk
sakın bana voleybol takımı teknik direktörüyüm deme sdakjfsdkfjsdkfjsdfksjdfhskdfjhBenim elemanlar bile lokum bekliyor : )
Kültürümüzü sevdiğim: )
sakın bana voleybol takımı teknik direktörüyüm deme sdakjfsdkfjsdkfjsdfksjdfhskdfjh
buraya maça gelmişsiniz falan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.