Çay içiyorum
![]()
Ooo afiyet olsun efenimmmm
Çay içiyorum
![]()
Gel beraber olsun efenimmmOoo afiyet olsun efenimmmm
Üşüyorum
Biz iyiyz ya burada..Ben de üṣüdüm kiz demin
Biz iyiyz ya burada..
Terleyip yaps yapş olmaktan iyi
O soğuklardan bize de biraz göndersenize esmiyorrrrBiz iyiyz ya burada..
Terleyip yaps yapş olmaktan iyi
Şuan almanya yı resmen kıskandık...... şlkasdj
Ben hava durumu acısından kıskandım. Çünkü ekonomi bakımından uçuyoruz biz, sizi göremiyoruzz üzgünümmmHangi yönde acaba jjdjezdievsusj
Yakinda gelir size de Holy beycigimO soğuklardan bize de biraz göndersenize esmiyorrrr
Ben hava durumu acısından kıskandım. Çünkü ekonomi bakımından uçuyoruz biz, sizi göremiyoruzz üzgünümmm
üfffss yeter ama kıskanmazmısınız bizi biraz ya aaa şlkasjdYaaa holy jdjshdjshjs
üfffss yeter ama kıskanmazmısınız bizi biraz ya aaa şlkasjd
Nasıl da beni tanıyorrrrr 🥰Sen kiskanc kadinlari sevmezsinn![]()
Canım çay istedi kaç gündür içmiyom hiç çekmiyorduda ona şaşırdım@nunu neye ṣaṣiriyorsun acaba jdjdj
Canım çay istedi kaç gündür içmiyom hiç çekmiyorduda ona şaşırdım
Tabi bunu dile getirmediğim için ljkdnfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.