Şöyle en güzelinden .))Temizlik yapacağım. Başka türlü geçmez bu gün.
İşin bitince gel okey oynayalım maksat vakit geçsinTemizlik yapacağım. Başka türlü geçmez bu gün.
Yok kuzum ya, hiç oynayasım yok.İşin bitince gel okey oynayalım maksat vakit geçsin
Şimdi okudum cevabını 2 kere yazmış oldumYok kuzum ya, hiç oynayasım yok.
Atlattık şükür. Pireyi deve yaptım belki ama benim için önemliydi.@döngüsel ve kedisini düşünüyorum.
Kız, bi' haber verseydin. :/
Sevindim, çok şükür.Atlattık şükür. Pireyi deve yaptım belki ama benim için önemliydi.
Değer verilenler aptallastiriyor insanı.:)))
Tvnin karşısına ütüyü kurup böyle göz ucuylada izlenebilen bir program vs açıp öyle yapmayı dene biraz uzun sürüyor ama deyiyor 🤗Ütü yapmalıyım üşeniyorum..
Tvnin karşısına ütüyü kurup böyle göz ucuylada izlenebilen bir program vs açıp öyle yapmayı dene biraz uzun sürüyor ama deyiyor 🤗
Kolay gelsinIse gidiyorumm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.