Allah rahmeti ile muamele eylesinne güzel anneanneleriniz varmış sizin bee @Küboo
benim anneannem "o ne ors**u gibi cak cak at gari şunu" derdi. rahmetli![]()
Allah rahmeti ile muamele eylesinne güzel anneanneleriniz varmış sizin bee @Küboo
ne güzel anneanneleriniz varmış sizin bee @Küboo
eğlenceliydi zaten bilerek yapardım öyle desin de güleyim diye o da derdi her seferinde aksdaskjdAhahah valla belki seninki daha eglenceliymistir shjdjdd
Afiyet olsun 🥰Komşular bahçe de kahvaltı hazirladi kendimi davet ettirdim ben gidiyorum :))
En sevdiğim spor bu @velevki 🤭Komşular bahçe de kahvaltı hazirladi kendimi davet ettirdim ben gidiyorum :))
Arada cama çık görün komşulara ahahaEn sevdiğim spor bu @velevki 🤭
Aha yeni teknik öğrendim 🤭 ben acıtasyon yapıyordum, tek kahvaltı da yapasım gelmiyor of of diyordum🤭Arada cama çık görün komşulara ahaha
Vaktinde cama çıkan her komşuyu çağırınca ben.) Yatırım yapmak iyi bir şey .)Aha yeni teknik öğrendim 🤭 ben acıtasyon yapıyordum, tek kahvaltı da yapasım gelmiyor of of diyordum🤭
Yaaa ciddi misin🤭Vaktinde cama çıkan her komşuyu çağırınca ben.) Yatırım yapmak iyi bir şey .)
Kesinlikle.. iyi insanlar biriktirelim.Yaaa ciddi misin🤭
Gönlünün bereketini sonradan alıyor insan dimi herşeyde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.