Her türlü korkunçAklima ingiliz krali 2.Edvard in ölümü geldi.
KArisi isabelle bunu öldürtüyor diye teoriler mevcut.
Konu uzun aslinda ama baymak istemiyorum.
Ölüm sekli söyle;Anusuna kizgin demir sokarak öldürülmüs isabell in talimatina göre.
Var böyleleri.
Bizim burada bir kadin kocasinin hovardaligindan bunalip, üreme organini kesiyor,uyku hapi verdikten sonra.Kandan korkup, ambulansi cagiriyor.
Her yer oluk oluk kan..
Yaptigindan degil de kandan korkuyor.
Neyse..hastahane,mahkeme cart curt derken,kadin adli dengesi bozukluktan hapis almiyor.
SImdi kardes gibi yasiyorlar.
Adam afetmis.
Bu anlattigim tam bir dram ya.
HAni bir de plan var.
Planliyorlar.
Bence psikolojik savas daha verimli.d
HEr ikili iliskinin kendi göre bir dinamigi var nunum.Her türlü korkunç
anlık bir öfkeyi çok iyi anlıyorumda bendede o öfke hali zaman zaman geliyor
Ama ilacı vermeyi planlayıp falan ürkütücü üzerine aynı evde kalmaya devam etmek ulan ne yedirir bana zehirler mi felç mi eder kininden...
elinden su dahi içemem nasıl aynı evde yaşıyorlar şok edici
Öfke masum kalıyor...HEr ikili iliskinin kendi göre bir dinamigi var nunum.
ve katiliyorum..öfke kontrolu cok önemli.
Ama verdigimiz örneklerde öfke degil, intikam atesi fiseklemis.
Öyleyiz tatlisiBiliyor musun ben hayvanlara çok hassasım muhtaç halde karşıma çıkıyorlar
İnsanlara da yardım ettiğim oluyor ama inan hep şüphe ile çünkü iyi niyeti çok kullanan var malesef
çocukken uyumadan şey hayal ederdim veya rüyada görürdüm emin değilim
bir sandık var küçük içini her açtığımda bir külçe altın çıkıyor
ihtiyacı olanları bir bir bulup veriyorum
bi teyzemde balık kadında tılsım var sürekli değerli eşya buluyor
rüyaları gerçek olur çok değişik ve derin insanlarız sanırım 🙃
Su video cok samimi ya..
Güldürdü : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.