Sigara içiyor olsam şuna bir sigara yakardım 😁Bıktım ama ben![]()
Sigara içiyor olsam şuna bir sigara yakardım 😁
Yoo…Yak yak. Başla bi sigara eksik zaten ona da başla :ASDA
ben bi sigara eksik zaten derken dertlerimizden bahsediyordum ama kötü alışkanlık olarak hiç aklıma gelmedi. Sigara içmeyi kötü alışkanlık olarak o kadar kabul etmiyorum işte düşün. İçselleştirmişim.Yoo…
Esrarım yok, içkim yok, hırsızlığım yok, cinayetim yok, gayrimeşru çocuğum bile yok. Sütten çıkma ak kaşık bir insanım 😆
Bu ara bizim frekanslarımız bir ayrı düştü. Evime döneyim de şöyle çaylı kahveli bir kaç saatlik bir seans yapalım hayatım yine sarpa sarmadan 🤣ben bi sigara eksik zaten derken dertlerimizden bahsediyordum ama kötü alışkanlık olarak hiç aklıma gelmedi. Sigara içmeyi kötü alışkanlık olarak o kadar kabul etmiyorum işte düşün. İçselleştirmişim.AS
Doğru doğru bana zaman zaman ayar çekmen gerekiyor yoksa götüm başım oynamaya başlıyo böyle.Bu ara bizim frekanslarımız bir ayrı düştü. Evime döneyim de şöyle çaylı kahveli bir kaç saatlik bir seans yapalım hayatım yine sarpa sarmadan 🤣
Ayrıca, zıkkım iç 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.