Nasıl gülebilirsin? Benim izlerken birkaç kez nefesim tıkandı.
Güldüğüm şey kadın önde can çekişirken adamın herşeyden habersiz takılması hshdj
Nasıl gülebilirsin? Benim izlerken birkaç kez nefesim tıkandı.
Hâlâ gülemedim. Yükseklik fobim var.;dddGüldüğüm şey kadın önde can çekişirken adamın herşeyden habersiz takılması hshdj
Hâlâ gülemedim. Yükseklik fobim var.;ddd
Yüksek sesle ve şen bir şekilde... Hatta kötü insan kahkahası atmalısın. Ben atacak olsam öyle atardım. ;ddBen senin yerine de güldüm 😄
Yüksek sesle ve şen bir şekilde... Hatta kötü insan kahkahası atmalısın. Ben atacak olsam öyle atardım. ;dd
Bilemedim şimdi
Bir güzellik arıyorum demesine takıldım biraz, ilk defa böyle bir bakış açısı gördüm )Herkesin depresyonu sahsina münhasir : )
Bir güzellik arıyorum demesine takıldım biraz, ilk defa böyle bir bakış açısı gördüm )
Bilemedim şimdi
Bilemedim şimdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.