Bizim ne sucumuz var biz orda oturmus erik yiyozz lkajsdklNiye böylesiniz hııı niyeee niye jfkd
Bizim ne sucumuz var biz orda oturmus erik yiyozz lkajsdklNiye böylesiniz hııı niyeee niye jfkd
Aaa pişti olduk ben de erik yiyorumBizim ne sucumuz var biz orda oturmus erik yiyozz lkajsdkl
Bu teyze düğün için yapmış herhalde orduya yeter buGel misafirim ol.
Aslında düğün için bu tek yetmez elbette. Böylesi doğum günlerinde yapılır ya da aile büyükse yapılır.Bu teyze düğün için yapmış herhalde orduya yeter bu
Azerbaycan'ın reklamı yapılmalı Türkiye'de
İnan bana hiç güzel bir tanıtımı yok Azerbaycanın.........Aslında düğün için bu tek yetmez elbette. Böylesi doğum günlerinde yapılır ya da aile büyükse yapılır.
Yok, bence reklama gerek filan yok.
Boş ver bi şey olmaz:)İnan bana hiç güzel bir tanıtımı yok Azerbaycanın.........
View: https://www.instagram.com/reel/C7MRUxLtkN-/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Yorumlarda gördüğüm kadarı ile bizim ülkede işe yaramamış
Bence sormak değil, doğru cevap vermek önemli burada.Hep ilişkisi mutsuz sonlanmış gibi soranların o halde🚬
Sormamak gerekiyor diye yorumlanabilir bu durumda🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.