View: https://www.instagram.com/reel/C5S4mN2N3l7/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Motor aldığında patili yardımcın olur mu @Eru
Çok iyi yaa
Valla olur. Bir de minik kask yaparım ben buna. Vuhuu
View: https://www.instagram.com/reel/C5S4mN2N3l7/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Motor aldığında patili yardımcın olur mu @Eru
Minik kasklı kediler görüyorum bazen çok tatlılar ya gözlüklü bir de :dÇok iyi yaa
Valla olur. Bir de minik kask yaparım ben buna. Vuhuu
Minik kasklı kediler görüyorum bazen çok tatlılar ya gözlüklü bir de :d
Motoru alınca, kasklı, deri kıyafetli kedi fotosu beklerim :dHarika fikir valla. Kediler çılgın hayvanlar zaten, süper olur. :d
Motoru alınca, kasklı, deri kıyafetli kedi fotosu beklerim :d
Düğün takılarını alınca motora yatır :dBayaaa bir beklersin ama muhakkak atarım.
![]()
Düğün takılarını alınca motora yatır :d
Sana tüyo verdim, düğün yapma nikah salonunda takıları al, masrafın fazla olmazSana teklifimi yaptım kabul etmedin. Yapacak bişey yok. Düğün takılarıyla borç öderim ancak ben.
Sana tüyo verdim, düğün yapma nikah salonunda takıları al, masrafın fazla olmaz
Ben öyle düşünüyorum diye çoğu kız aynı düşünüyor gibi geliyorTamam bana bunu kabul edecek bir hatun pasla madem.
Ya...Ben öyle düşünüyorum diye çoğu kız aynı düşünüyor gibi geliyor![]()
Motoru alınca sen sağ ben selamet o zaman 😁 altınlar bende kalsınYa...Öff ya.
Onu diyorum ya bende sana? Gel he de kurtulalım işte.
Yok biz senle anlaşamayacaz ya. Vazgeçtim. Daha ölsem de istemem.Motoru alınca sen sağ ben selamet o zaman 😁 altınlar bende kalsın
İçine iyilik perisi kaçmıştırOnunda yapacağı meçhul , peki bunları sana yapmayan erkek senden sonrakine yaparsa? Birde böyle düşün 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.