İsim yok mu öyleSıraç ne ola
İsim yok mu öyleSıraç ne ola
Benim hiç duymadığım isimler oluyorİsim yok mu öyle
View: https://www.instagram.com/reel/C38DgCmszBI/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
@Eru profiline göre Bursadaymışsın bunu biliyor musun böyle mavi oluyor mu
Gidince bize de göster lütfenİnanılmaz bir şeymiş ya ilk defa görüyorum. Evet ben Bursa'dayım ama tam da Bursa'da değilim. Merkeze uzak, balıkesir'e daha yakınım. Sahil plaj hak getire. O yüzden dolayı haberim bile yok bu şeyden.
Eğer bir gün gider denk gelirsem kesinlikle gösteririm.Gidince bize de göster lütfen
Çocuklu aile olmak... Dedeler babaanneler arada çocuğu almalı bir iki saat yoksa durum Leyla :))Benim sinirlerim bozuldu. Kondom reklamı gibi video olmuş. Parodi fakat bunu bilfiil yaşayan insanlar var.
Allah adamların yardımcısı olsun. :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.