Döner başlı fırçalar ne kadar etkili olur kestiremiyorum ama buhar makinalarının banyoda zemini ve dar alandaki oluşan rutubet lekelerini çıkarttığı söyleniyor fakat leke silikon altında kalmışsa zaten çıkmıyorOhhh foşuurr foşurrr. )
Terapi yaaa:$ . Bu şey acaba nasıl alsam mı?))
Çoğu kaş dövmesi yaptirmiş ifadede önemli ve riskli şey 🤦Kaşlar yüzde çok önemli ya
Çizdiği kaşlarla ifadeler değişti resmen
Benim evimde böyle derin lekeler oluşmasına izin vermiyorum alıp ne yapayım diyorum ama bir tarafım da istemiyor değil,aynen alıp bir de koyscak yer sıkıntısı var..çok eşyadan haz etmiyorum.Döner başlı fırçalar ne kadar etkili olur kestiremiyorum ama buhar makinalarının banyoda zemini ve dar alandaki oluşan rutubet lekelerini çıkarttığı söyleniyor fakat leke silikon altında kalmışsa zaten çıkmıyor
Alayım dedim off bu sefer onu nereye koysam.... Her alınan fazladan eşyaya yer bulmak zor
Bizde oluşuyor hatta tatile çıktım döndüğümde çekmecede duran 2 laptop da benek benek rutubet olmuş kabloları vs çil atmişti 3 haftaydı diğer tüm dolap içleri kıyafetler vs durum aynıydı tvde bile vardı aslında renkleri koyu olduğu için ilk onlarda fark ettim yoksa bu derece olacağini beklemiyordumBenim evimde böyle derin lekeler oluşmasına izin vermiyorum alıp ne yapayım diyorum ama bir tarafım da istemiyor değil,aynen alıp bir de koyscak yer sıkıntısı var..çok eşyadan haz etmiyorum.
Aaa nerede yaşıyorsun? o kadar nem var mı orada,yoksa evden kaynaklı mı?Bizde oluşuyor hatta tatile çıktım döndüğümde çekmecede duran 2 laptop da benek benek rutubet olmuş kabloları vs çil atmişti 3 haftaydı diğer tüm dolap içleri kıyafetler vs durum aynıydı tvde bile vardı aslında renkleri koyu olduğu için ilk onlarda fark ettim yoksa bu derece olacağini beklemiyordum
Sonra tabii evi kaldır...
İstanbul'dayım nem çok çökerse ve havalandırılmazsa maalesef böyle 🚬Aaa nerede yaşıyorsun? o kadar nem var mı orada,yoksa evden kaynaklı mı?
Ah İstanbul ve Karadeniz maalesef öyle. Bizim buralarda çok nemli ama şöyle bir avantajımız var,ikliminden ötürü camlar sürekli açık olduğundan küf olayı olmuyor.. tatile gittigimizde de mutlaka evimizi birileri gelip havalandırıyor.İstanbul'dayım nem çok çökerse ve havalandırılmazsa maalesef böyle 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.