Temizlik malzemelerine de gelecekmiş yine zam fnxmBugün son stok alışverişimi yaptım napıym başka
Şikayet et et et alacağımızıda alamıyoz bundan sonra ben nasıl faydalanırıma bakarım..
Valla kuzum herşeyden aldımTemizlik malzemelerine de gelecekmiş yine zam fnxm
Güle güle kullan çiçeğimValla kuzum herşeyden aldım
Bi çamaşır deterjanının toz olanınu unutmuşum.. Oda elimde var götürsün götürdüğü kadar dahada uğraşamam
Bugün aklıma gelse siparişe eklerdim..
7 şer paket peynirler falan kldmfdkfg 3 ay almadan geçinir miyim onu sorguluyom lkdnmfgldkfg kalan parayla tatil yaparım ljkdnfg
Güle ağlaya kullancam çiçeğim bitecekler çünküGüle güle kullan çiçeğim
Yine de deterjan epey idare ediyorGüle ağlaya kullancam çiçeğim bitecekler çünkü![]()
Doğru diyorsun aslında çok oldu elimdekileride alalıYine de deterjan epey idare ediyor
Babası benzin alırken paramız bitiyor diye ağlayan çocuğun videosu geldi istemsizce aklıma😔Güle ağlaya kullancam çiçeğim bitecekler çünkü![]()
Valla fakirlendik ya yalan mıBabası benzin alırken paramız bitiyor diye ağlayan çocuğun videosu geldi istemsizce aklıma😔
Kader utansın, coğrafya kaderdir😔Valla fakirlendik ya yalan mı
Yurt dışına seyahat normal bir şeydi 3 günlük 7 günlük turlar satılıyordu şimdi ne kadar acaba onlar..
Kısıtlı ikanlarla yaşıyoz işte hoş bana pek etki etmiyor ama kötü yani
Tıpkısının aynısı, ne eksik ne fazla.dddaaa @döngüsel 'in geceleri arka plan müzikleri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.