View: https://www.instagram.com/reel/CtiQUQMt46T/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
İzlemesi aşırı keyifli geldi ya
İzlerken ne zor iş insanları vurulduğuna düştüğüne inandırmak diye düşündümÇuval gibi atıyor kendini ya
Benim her yerim morarırdı böyle olsa
Rahmetli anneannem hep inanırdı, üstelik üzülürdü deİzlerken ne zor iş insanları vurulduğuna düştüğüne inandırmak diye düşündüm
Ben bu ihtimali hiç düşünmedim :/İkinci telefonu vardır, saf olmayın ((:
Ben bu ihtimali hiç düşünmedim :/
Artık @pumpkin olmadiğina göreTelefonun içinde bile gizleyebileceğin yerler var, benim arkadaşım göstermişti. Partnerim eve geldiğinde ellerim titreyerek bakmıştım, on da yoktu, demekki o ikinci bir telefon kullanıyordu? Bilemeyiz, hic bir zaman ögrenemeyeceğim diye umuyorum
Yok yok kadındı oAcaba o mu erkek ti? Biseyi 40 dersen olurmuş ya (((((:
Yok yok kadındı o
şüphe edeceksem neden evlendim ki 🚬Ben bu ihtimali hiç düşünmedim :/
Ben de düşünüp kendimi yormuyorum nasıl olsa bir şekilde ortaya çıkar o zaman düşünürüz diye fjdkşüphe edeceksem neden evlendim ki 🚬
Geçerli bir sebep olması lazım şüpheye düşmek için durduk yere hastalığa dönüşür ilişkiyi zehirler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.