View: https://twitter.com/aykiricomtr/status/1651217060238708736?s=19
Siyaset olsun diye de değil
Bir Türk vatandaşı olarak soruyorum sadece neden?
View: https://twitter.com/aykiricomtr/status/1651115094028300288?s=19
Çıkayım şu Twitterdan sabah sabah kmfkxkm içim dişim buz kesecek
Macecik o bende alişkanlık sabahın köründe aynı haberleri başka haber sitelerinden de okuyorumsabah sabah siyasetin mi geldi senin nedir bu? daha gözümüzü açmadık bismillah...
sen yaşlanana kadar ajans diye birşey kalmaz bence. sen yaşlanmazsınMacecik o bende alişkanlık sabahın köründe aynı haberleri başka haber sitelerinden de okuyorum
Yaşlanınca torunlarıma çizgi filmi kapattırıp açin ajansları diyen nine Olcam :d
Hepimiz yaşlanıyoruz :dsen yaşlanana kadar ajans diye birşey kalmaz bence. sen yaşlanmazsın![]()
aynı hızda değil ama, bazıları çok yavaş yaşlanıyor. hakan peker mesela...Hepimiz yaşlanıyoruz :d
O da yaşlanmişaynı hızda değil ama, bazıları çok yavaş yaşlanıyor. hakan peker mesela...
murat başaran gibisine miO da yaşlanmiş
Dün keanu reeves'i yaşli bir kadınla öpüşürken gördüm
Ayy nasıl yaşli kadını öpmüş diye bakarken meğer kendi de çok yaşlanmış
Zaman acımıyor
Evet evet aynı hisler kapladı benimurat başaran gibisine mi![]()
geçen birisi söylemişti bunu, nerede duydum hatırlamıyorum. murat başaran da yaşlanmış diyeEvet evet aynı hisler kapladı beni
Ekran yüzü oldukları için sanki zaman onlara akmıyor gibi geliyor
Dikkatli dinlemişsen demekgeçen birisi söylemişti bunu, nerede duydum hatırlamıyorum. murat başaran da yaşlanmış diye![]()
bir sürü saçı var adamın nasıl yaşlanmak o öyleErol Evgin bile yaşlandı be :)
Saçı kendine mi ait ?.)))bir sürü saçı var adamın nasıl yaşlanmak o öyle![]()
adamın kafasında durduğu sürece kime ait olduğunun bir önemi mi varSaçı kendine mi ait ?.)))
Çok haklı bir yorum :)adamın kafasında durduğu sürece kime ait olduğunun bir önemi mi var![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.