View: https://www.instagram.com/reel/CrVT8dJo68j/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
3.şekilde sevilen varsa bunu nasıl başardığını anlatsın lüffeeeen
Hep öyle seven fakat öyle sevilmeyen ben :Koşulsuz sevgi :)
Öyle seviyorum seni :*Hep öyle seven fakat öyle sevilmeyen ben :![]()
Yiaa 🥺 yüreğim pır pır etti bu mesaja.Öyle seviyorum seni :*
Bu durumu bir çok ilaçta görebiliriz.Tedavisi bulunsa bile tedavi etmek istemiyorlar çünkü ilaç sanayi için ilaç içmeliyiz..
Bak bir söz okumuştum şimdi bulamıyorum.
İlaç sanayisinde böbrek ve şeker hastalığı ilaçları altın yumurtlayan tavuklar gibidir.Sizi asla iyileştirmez ama öldürmezde.
Buna benzer bir şeydi..
Ben çok zor durumda kalmadıkça ağrı kesici içmem faydası yok ki çık 20 30 dk açık havada yürü baş ağrısı muhtemel geçiyor.Malesef... agri kesicilerin sadece uyusturtugu gibi.. adet sancilarini hormon vererek bastirdiklari gibi vs vs
Sokup içinde unutmuştur, o ampul patlamadan kırılmadan nasıl sığdı o da ayrı bir muammaTöbe est. Kafamda deli sorular 😳
Sokup içinde unutmuştur, o ampul patlamadan kırılmadan nasıl sığdı o da ayrı bir muamma
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.