nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Malesef... agri kesicilerin sadece uyusturtugu gibi.. adet sancilarini hormon vererek bastirdiklari gibi vs vs
Kız adet sancıları için titreşimli kemer aldım ben bel kemeri takıyom 1 2 gün sökmeyen ne varsa 1 2 saatte kurtuluyorum. Ağrılarda hızlıca geçiyor. Bi rezene veya papatya çayı yapıp kemeri takıp tv izliyom. 🤣

Screenshot_2023-05-01-12-41-29-167_com.android.chrome.jpg

• Wow
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Kız adet sancıları için titreşimli kemer aldım ben bel kemeri takıyom 1 2 gün sökmeyen ne varsa 1 2 saatte kurtuluyorum. Ağrılarda hızlıca geçiyor. Bi rezene veya papatya çayı yapıp kemeri takıp tv izliyom. 🤣

Ekli dosyayı görüntüle 6845

Bu almanyada varmidir hemen bakimmmm bunun ise yarayacagini hic düsünmemistimmm

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bu almanyada varmidir hemen bakimmmm bunun ise yarayacagini hic düsünmemistimmm
Ayrıkı olmadığım bir konu var mı bilmiyorum ya hep kendi çözümlerimi üretip uyguluyorum :D
bu marka olmak zorunda değil ki hepsi aynı işi görüyor çok pahalı bir şeyde değil kablosuz olanları var mı bilmiyorum benim ki kablolu yani taktığın zaman kalkamıyorsun sökmeden.

CaT

🎈
Board Admin
Ayrıkı olmadığım bir konu var mı bilmiyorum ya hep kendi çözümlerimi üretip uyguluyorum :D
bu marka olmak zorunda değil ki hepsi aynı işi görüyor çok pahalı bir şeyde değil kablosuz olanları var mı bilmiyorum benim ki kablolu yani taktığın zaman kalkamıyorsun sökmeden.

Şeye benziyor bu, karin yaglarini yakan bi bant vardi bi ara dhsbgdjshdjd bundan 10 yil önce bi ara popiydi, hatirliyonmuu?

Üst Alt