Yieaa ne zaman fakirleşmekten kurtulacağız

Dönerin yanında iki ayran içtiğimiz zamanYieaa ne zaman fakirleşmekten kurtulacağız![]()
Kız adet sancıları için titreşimli kemer aldım ben bel kemeri takıyom 1 2 gün sökmeyen ne varsa 1 2 saatte kurtuluyorum. Ağrılarda hızlıca geçiyor. Bi rezene veya papatya çayı yapıp kemeri takıp tv izliyom. 🤣Malesef... agri kesicilerin sadece uyusturtugu gibi.. adet sancilarini hormon vererek bastirdiklari gibi vs vs
Kız adet sancıları için titreşimli kemer aldım ben bel kemeri takıyom 1 2 gün sökmeyen ne varsa 1 2 saatte kurtuluyorum. Ağrılarda hızlıca geçiyor. Bi rezene veya papatya çayı yapıp kemeri takıp tv izliyom. 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 6845
Ayrıkı olmadığım bir konu var mı bilmiyorum ya hep kendi çözümlerimi üretip uyguluyorumBu almanyada varmidir hemen bakimmmm bunun ise yarayacagini hic düsünmemistimmm
Ayrıkı olmadığım bir konu var mı bilmiyorum ya hep kendi çözümlerimi üretip uyguluyorum
bu marka olmak zorunda değil ki hepsi aynı işi görüyor çok pahalı bir şeyde değil kablosuz olanları var mı bilmiyorum benim ki kablolu yani taktığın zaman kalkamıyorsun sökmeden.
Zaten asıl kullanım amacı o ben bu amaçla kullanıyorum.Şeye benziyor bu, karin yaglarini yakan bi bant vardi bi ara dhsbgdjshdjd bundan 10 yil önce bi ara popiydi, hatirliyonmuu?
Zaten asıl kullanım amacı o ben bu amaçla kullanıyorum.![]()
Denersen başka konudan yazarsın konunun içinden geçmeyek geneTam ben yeminle yaaa djdjdjdj seninle ayni şehirde yaşamak isterdimmm nunuu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.