Hiç kitap okumamçok üşeniyorum bir de kitaplar çok pahalı ona verecek parayla lahmacun alıyorum 😔 bari karnım doyuyor

Hiç kitap okumamçok üşeniyorum bir de kitaplar çok pahalı ona verecek parayla lahmacun alıyorum 😔 bari karnım doyuyor
Ne kadar da ben...
gelmeyin xD ekonomi iyi mi bilmiyorum ama hala et yiyebiliyoruz sanırımNe kadar da ben...
Cheni temsil eden bir şey çizin denilse ancak bu kadar benzetilebilirdi başarılı buldum 🚬
Azerbaycan'da durumlar nasıl ekonomi iyiyse biz de oraya gelsek olur mu?
Niye bize istemiyorsun? Hani çift bayrak tek vatandı 😔gelmeyin xD ekonomi iyi mi bilmiyorum ama hala et yiyebiliyoruz sanırım
zaten tek vatan, vizesiz vs gelebilirsiniz sormanıza gerek bile yok ama gelip hüsrana uğrarsınız vallaNiye bize istemiyorsun? Hani çift bayrak tek vatandı 😔
Gözümüzü korkutma 😔 ben bi tane video izliyorum amca ile teyze var oraya yerleşsek olur mu?zaten tek vatan, vizesiz vs gelebilirsiniz sormanıza gerek bile yok ama gelip hüsrana uğrarsınız valla
Gözümüzü korkutma 😔 ben bi tane video izliyorum amca ile teyze var oraya yerleşsek olur mu?
View: https://youtu.be/IhIsRzmlXj8?si=Db-CpIzOZ7gc7cXH
Bu amca da tarımla uğraşıyor normalde
Teyzeyle amcayı çıkartalım oradan ben gelmedensadece o videoda gördüklerini istiyorsan neden olmasın yerleşebilirsin
daha gelmeden milleti kovuyorsun hani kardeştikTeyzeyle amcayı çıkartalım oradan ben gelmeden
O gitmezse ben nasıl oraya yerleşeceğim? İsrail mantığı gibi oldu ya fikirlerini empoze etmişler bana 😔daha gelmeden milleti kovuyorsun hani kardeştik
O gitmezse ben nasıl oraya yerleşeceğim? İsrail mantığı gibi oldu ya fikirlerini empoze etmişler bana 😔
yavudi sevici seni nasıl da kapmışsın olayıO gitmezse ben nasıl oraya yerleşeceğim? İsrail mantığı gibi oldu ya fikirlerini empoze etmişler bana 😔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.