onun göbek adı reenkarnasyon olabilir bi bakarsın saniye de buradasın. :dBilmem ölüyü diriltme yeteneği varsa bi denesinkçasd
sonsuza kadar olmayacagı anlamına gelmiyor ama gelir şimdi :dKendisi yok bile şuan :d
onun göbek adı reenkarnasyon olabilir bi bakarsın saniye de buradasın. :dBilmem ölüyü diriltme yeteneği varsa bi denesinkçasd
sonsuza kadar olmayacagı anlamına gelmiyor ama gelir şimdi :dKendisi yok bile şuan :d
gelmişş :donun göbek adı reenkarnasyon olabilir bi bakarsın saniye de buradasın. :d
sonsuza kadar olmayacagı anlamına gelmiyor ama gelir şimdi :d
peki bundan şeyin haberi var mıYok tatile gidecem o yuzden oldurmustur beni @pumpkin annastik biz onla 🤣 tatilden sonra dogum gunu pastasının icinden cikacam herkesler şok 😲 hdhd
yani şimdi baktığımızda con snow bile geri geldi michael scofield aslında ölmemiş falanOnda her şey vardır ya 😅 bi sürpriz yapabilir belki
Özledik senii olamaz mı yaniipeki bundan şeyin haberi var mı
mesela benim
yani şimdi baktığımızda con snow bile geri geldi michael scofield aslında ölmemiş falan
---
nan hepiniz benden bahsetmiş bi elim ayağıma dolaştı noldu dedim, mevzu mu var![]()
olamaz çünkü 8/25 ben buradayımÖzledik senii olamaz mı yanii![]()
Ben her zaman giremiyorum amaolamaz çünkü 8/25 ben buradayım![]()
Disko halini sevmediniz mi?aşşşıırııı lüzumsuz jasdhjsad
ama @Pluviofil isterse niye olmasın aksdjsa
begendik yaptırıyoruz. kaç para ?
Ben beğendimde alcatraz gereksiz dedi :d
ama kıramayız seni mecbur alcaz gari asdjkaBen beğendimde alcatraz gereksiz dedi :d
Ayy teşekkürler :dama kıramayız seni mecbur alcaz gari asdjka
etrafına bak.. hanımcı olup da bi tane üzgün erkek yok.alcatraz da hanımcı çıktı beyler dağılın................................
etrafına bak.. hanımcı olup da bi tane üzgün erkek yok.
eşini mutlu eden mutlu olur. biz hanım köylüyüz. nereli oldugumuzu sormayın artk
@Pluviofil çok zengin olduğu için parası sorun değil bencebegendik yaptırıyoruz. kaç para ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.