@Pluviofil @alcatraz dağ evinize nasıl bu
Yoo bence çok güzel bayıldım hatta 😍aşşşıırııı lüzumsuz jasdhjsad
ama @Pluviofil isterse niye olmasın aksdjsa
@Pluviofil @alcatraz dağ evinize nasıl bu
Yoo bence çok güzel bayıldım hatta 😍aşşşıırııı lüzumsuz jasdhjsad
ama @Pluviofil isterse niye olmasın aksdjsa
altı üstü dk'lar içinde işimizi halledip cıkcagımız bişi için bu gerçekten bu kadar elzem mi aksdjsadYoo bence çok güzel bayıldım hatta 😍
Ama ışıklar renkler müzikler çok hoşş dfkjgaltı üstü dk'lar içinde işimizi halledip cıkcagımız bişi için bu gerçekten bu kadar elzem mi aksdjsad
seni kıracak değiliz nsıl istersen öyle olsun :dAma ışıklar renkler müzikler çok hoşş dfkjg
başka bi arzunuz var mı hanımefendi ? gir çık gir çık yapmayalım şimdi. 1 defada işimiz bitsinAyy teşekkür ederim :d
evet ekleyelim hemen @pumpkin
Şimdilik yok beyefendi😅başka bi arzunuz var mı hanımefendi ? gir çık gir çık yapmayalım şimdi. 1 defada işimiz bitsin![]()
aklına gelirse söylemekten çekinme, ünlü iç mimarımız @pumpkin halledecektirŞimdilik yok beyefendi😅
tabii söylerim sonra beni de öldürmesin senaryodaaklına gelirse söylemekten çekinme, ünlü iç mimarımız @pumpkin halledecektir![]()
onun garantisini veremem. kalem kimin elindeyse kaderimiz ondadırtabii söylerim sonra beni de öldürmesin senaryoda![]()
@HolySpectre bile öldürdüğüne göre sıra bizdedironun garantisini veremem. kalem kimin elindeyse kaderimiz ondadır![]()
holy'i öldüren yüze @pumpkin bize neler yapmaz bi düşün istersen. o yüzden isteklerini makul seviyede tutman senaryonun sonundan canlı çıkmanda yardımcı olabilir ama yine de sen bilirsin :d@HolySpectre bile öldürdüğüne göre sıra bizdedir![]()
Yok tatile gidecem o yuzden oldurmustur beni @pumpkin annastik biz onla 🤣 tatilden sonra dogum gunu pastasının icinden cikacam herkesler şok 😲 hdhd@HolySpectre bile öldürdüğüne göre sıra bizdedir![]()
Yok tatile gidecem o yuzden oldurmustur beni @pumpkin annastik biz onla 🤣 tatilden sonra dogum gunu pastasının icinden cikacam herkesler şok 😲 hdhd
Ben en iyisi susayım o yazsın kafasına göre 😅holy'i öldüren yüze @pumpkin bize neler yapmaz bi düşün istersen. o yüzden isteklerini makul seviyede tutman senaryonun sonundan canlı çıkmanda yardımcı olabilir ama yine de sen bilirsin :d
Öyle şey mi olur yaYok tatile gidecem o yuzden oldurmustur beni @pumpkin annastik biz onla 🤣 tatilden sonra dogum gunu pastasının icinden cikacam herkesler şok 😲 hdhd
bi konuşalım önce makul seviyede orta bi yol buluruz belkimmm :dBen en iyisi susayım o yazsın kafasına göre 😅
Bilmem ölüyü diriltme yeteneği varsa bi denesinÖyle şey mi olur yabari tekrar diriltsin
Kendisi yok bile şuan :dbi konuşalım önce makul seviyede orta bi yol buluruz belkimmm :d
Onda her şey vardır ya 😅 bi sürpriz yapabilir belkiBilmem ölüyü diriltme yeteneği varsa bi denesinkçasd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.