yeşilcamda bi film vardı ya "ulan ziya, atıyorsun anladık. bari yenilir cinsten at be oğlum" diye 🤣🤣giitti o gitti uyucak
belalısı varmış bir tane hafta sonu rahat bırakmamış uyuyayım da kurtulayım diyodu
yoookk canııımmmmmm seninle hiiiiççç alakasııı yookkk. benim öylesine aklıma geldi söylesim geldi sadece evet 🤪🤣🤣Yeşil çamda güzel replik o da
benim dediklerim ile bağdaştırmadığını düşünüyorum![]()
aten benle alakası olduğunu düşünsem utandırırdımyoookk canııımmmmmm seninle hiiiiççç alakasııı yookkk. benim öylesine aklıma geldi söylesim geldi sadece evet 🤪🤣🤣
tabii ki kızarırdı evet haklısın. hatta o kadar utanç duyardım ki kendimi cezalandırırdım falan yani düşün 🤣🤣Z
aten benle alakası olduğunu düşünsem utandırırdımyüzün kızarırdı hakkını yedim diye
değil mi yaa çok acımasızca olduoha uyku ile ceza kesilir mi kendine ya....
Bu yüzden :) çünkü Ziya benzetmen yersizdi, ki pardon benzetme değildi :)tabii ki kızarırdı evet haklısın. hatta o kadar utanç duyardım ki kendimi cezalandırırdım falan yani düşün 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.