Kıymalı güzel olmaz mı sence de @Fluffyidrak edmedim ne demek istetdiğini. dönme köşeyi yaşa.
öğlene ayılamama cenazene helva yemeden olmaz
Kıymalı güzel olmaz mı sence de @Fluffyidrak edmedim ne demek istetdiğini. dönme köşeyi yaşa.
öğlene ayılamama cenazene helva yemeden olmaz
Ne yaptın ?yok yok fıstıklı hepva yeter 10 kase
@alcatraz ne diyor🤭🤭Oyun kısmını yüzüme gözüme bulastirdim.beni forumun yönlenebilirebileceginiz başka bir sekmesi var mıdır (yeni baslayan için) :F
Buyrun nasıl yardımcı olabilirim @Berlin ?@alcatraz ne diyor🤭🤭
Tamamdır. :)Buyrun nasıl yardımcı olabilirim @Berlin ?
Baslar da olur karıştırma vs. zamanla oturur. Konu başlığını okuyarak konuya girip, bi kac örnek yanıta bakıp sizde kolayca ayak uydurabilirsiniz. Bilinçsiz yapılan hatalar sorun değil keskin çizgimiz de yoktur. Ama bilerek ve inada farklı Bi konunun altında bağımsız şeyler dönüyorsa konuyu yetkililer olarak taşırız ve tatlı dille uyaririz 🥰
Bu forum hepimizin. İstediğiniz gibi takılın.kimse kimsenin canını sikmadigi sürece kimse bisi demez.Tamamdır. :)
Lotusu uyutmasan sen uyuyamiyorsun galiba. :))birisi @Lotus u uyutsun artık son mesajı yazıp uyumak istiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.