avcıyken av oldum yani.Yok sizi trolledimahahahahaha
Ooo ellerine sağlık ama sadece bana yaptım zaten sen bunu başkası içemez 😀Hile valla ben kahve taparken mesaj çalıyolarrr
Ekli dosyayı görüntüle 9441
Soğuk filtre kahveeee sütlüüü buzluuu
Not hastalar içmesin 🚬
Nolcak ya yeter ben artık ciddi bişe yazsanız inanıcakmıyım onu bilmiyom 🤣🤣🤣avcıyken av oldum yani.
bunu unutmucam.
yaz bi kenara![]()
İsteyene yaparız mutfak şurda ayıp ayıp 🤣🤣🤣Ooo ellerine sağlık ama sadece bana yaptım zaten sen bunu başkası içemez 😀
Yok yok hepsi kendine yapar sen bana yap yeter 😎İsteyene yaparız mutfak şurda ayıp ayıp 🤣🤣🤣
anaa bencil çıktıYok yok hepsi kendine yapar sen bana yap yeter 😎
Yeni yeni buz ilave ediverirsin 😀anaa bencil çıktıo değilde hava o kadar sıcakki buz muz kalmadı bardakta
![]()
çelişkide kaldıgında sorabilirsin. o konuda trollemiyorum biliyorsunNolcak ya yeter ben artık ciddi bişe yazsanız inanıcakmıyım onu bilmiyom 🤣🤣🤣
Bilmirem ben bilmiirreemmçelişkide kaldıgında sorabilirsin. o konuda trollemiyorum biliyorsun![]()
şaka yapıyom dövme beni sjehdkdn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.