tüh be
arada halısaha ve basket maçı oluyor illa da ben sporu bireysel seviyorum , gönül koymasa arkadaşlar gitmem vallayok yaa sen nası akrep burcusun online oyun sevmiyon hadi böle halı saha falan gidiyon mu
Eşimde kendi kendine takılmayı sever bu akrep erkekleri neden böyle ya ljkdnmfgarada halısaha ve basket maçı oluyor illa da ben sporu bireysel seviyorum , gönül koymasa arkadaşlar gitmem valla
Ne gürültüsü anlamadım kiAma gürültü oluyor 🤣
Konsantre olamıyorum
Şaka yapıyorum yahu :)Ne gürültüsü anlamadım ki![]()
Ah seni nunu minnoş hanımefendi :)şakadan anlamadığımı konu olarak açıp tüm foruma anlatmam lazım dünden beri şakalanıyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.