Seni suya götürür susuz getiririm. gibi birşey demek istiyorsun sanırım "bin dereden su getirmek" birşeye ulaşmak için tüm yolları denemek. Vay be gözlerim yaşardı açıklamada yapıyorumBin dereden su getirmek.
Kafama takıldı ya, neydi o?
Seni suya götürür susuz getiririm. gibi birşey demek istiyorsun sanırım "bin dereden su getirmek" birşeye ulaşmak için tüm yolları denemek. Vay be gözlerim yaşardı açıklamada yapıyorumBin dereden su getirmek.
Kafama takıldı ya, neydi o?
Maalesef fake hesaplar erkek olup kadın rumuzu alanlar çok şey tespit ettikBen o site sadece kadınlara özel diye girmiyordum sanki gün yapıyorlar içerde girmeye kayıp olmasın diye düşünürdüm hep .d
Aman boş ver unisex takılsın herkes zaten nicklerden ibaretiz arkasında kimin olduğunun önemi ne .dMaalesef fake hesaplar erkek olup kadın rumuzu alanlar çok şey tespit ettik
HaklısınızAman boş ver unisex takılsın herkes zaten nicklerden ibaretiz arkasında kimin olduğunun önemi ne .d
Balığı tavada , seni havada kapardım yinede .d aslkjdhajkshdBelki ben de erkeğim?
YuhawkkdjjdjssjjsjsBalığı tavada , seni havada kapardım yinede .d aslkjdhajkshd
MC Adrasteia (nickini yazmaktan nefret ediyorum askdjlhajkshdd çok zor)Düştüysek kalkarız, daha ölmedik yaa
Büyük yeminlerden vazgeçip dönmedik yaa
Biliyomİyi de bunun kolay yolu var?
@ yap adr yaz direkt çıkıyor....
Hayırlı gecelerTeşekkür ederim iyi geceler hepinize.
Çet yerinde olsaydın cümlen bitmeden atardım burda çok yetkisizim aslkjdhasjdArkadaşlar uyumam gerek, biri beni banlasın. :/
Kill mi yoksa direkt zline mı? JdjdjduddÇet yerinde olsaydın cümlen bitmeden atardım burda çok yetkisizim aslkjdhasjd
wuuu neler öğrenmişşşKill mi yoksa direkt zline mı? Jdjdjdudd
Öğrenmiş derken eski ircciyiz djdjdjdwuuu neler öğrenmişşşkill atardım zline kıyabilirmiyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.