Eden sen ol ya tutmaz o zaman ponçik kalbinden beddualar son anda "tövbe tövbe" diye çıkıyordurBen beklemeyin dedim zaten ama senin son dediklerinden sonra güzel beddualar ettim, canıma değsin djdjdjd
Bana artık Asteria de djdjdjseder adres bu .d
işte bundan askljdhakjshdhd yılaaaann tıssss yapsan eve alır beslerim ben seniAbi neden herkes beni bu kadar saf sanıyor, len bin dereden bir su
Neydi lan o...
Sana herkes gibi seslenemem...Bana artık Asteria de djdjdjs
Adresi de alc diyordu ama?Sana herkes gibi seslenemem...
Mesaj sayın yeterli değil henüzBen neden özel mesaj yazamıyorum
hayır efenim ben öyle ısmarlama konuşamam içimden ne geliyorsa o an onu söylerim .dAdresi de alc diyordu ama?
Yeni bir şeyle gel, güncellen...
akjsdhakhsad Ay bu fakirliği hatırladım yaa , sana özel mesaj yazıcam diye ne kadar uğraşmıştım .d alskjdhjaksdMesaj sayın yeterli değil henüz
Tilt hanım favorim. 🤎hayır efenim ben öyle ısmarlama konuşamam içimden ne geliyorsa o an onu söylerim .d
Az uğraşmadın he jdjdjdjdjdjakjsdhakhsad Ay bu fakirliği hatırladım yaa , sana özel mesaj yazıcam diye ne kadar uğraşmıştım .d alskjdhjaksd
Oysa kadınlar kulübünde yöneticilik yaptım unutmuşum pardon nickimin altına Es yazabilirmisiniz diyecektimMesaj sayın yeterli değil henüz
Ben o site sadece kadınlara özel diye girmiyordum sanki gün yapıyorlar içerde girmeyek ayıp olmasın diye düşünürdüm hep .dOysa kadınlar kulübünde yöneticilik yaptım unutmuşum pardon nickimin altına Es yazabilirmisiniz diyecektim
Benim yetkileri kısıtlamışlar, @Xasthur halleder.Oysa kadınlar kulübünde yöneticilik yaptım unutmuşum pardon nickimin altına Es yazabilirmisiniz diyecektim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.