Oyle bloke ederim işte. DYağma?
![]()
Oyle bloke ederim işte. D
Yok ya güldük eğlendik işte anı kaldı doğum günü kutlatken basıma gelenler diye konu açsam iyi eğlence çıkar 🤣Ben görmedim ki onu, kendi kendime merak etmişim seni asdgsghshs
Kadının doğum gününü ölüm günü yapacak, tövbe ya. .d
Dayak yedin mi bunun için? .dd
Bir gün topluca sana da yaparlar, gülecek misin diye merak ediyorum .dYok ya güldük eğlendik işte anı kaldı doğum günü kutlatken basıma gelenler diye konu açsam iyi eğlence çıkar 🤣
Mesajı çaldım
Ben gülerim ya bi teyzem var o hep korkutuyor yemek falan pişirirken yancam bir günBir gün topluca sana da yaparlar, gülecek misin diye merak ediyorum .d
Bir başlık altında topla bunları, biz de gülelim .dBen gülerim ya bi teyzem var o hep korkutuyor yemek falan pişirirken yancam bir gün
Karadenizliyiz pek mantık aramamak lazım 🤣🤣🤣🤣
Gülmekten altımıza işemişliğimiz var bizim güleriz yani iyi güleriz 🤣🤣🤣
Anılarlı başlık vardı oraya şeedeyim bir ara münübüs bekliyom şimdi asla hemen gelmez hep yeni kaçar ve beklerimBir başlık altında topla bunları, biz de gülelim .d
O yazılı olmayan bir kural zaten ya .xAnılarlı başlık vardı oraya şeedeyim bir ara münübüs bekliyom şimdi asla hemen gelmez hep yeni kaçar ve beklerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.