Ben onu beceremem ki dalga geçtiğim bişi olması lazım
Maklube gibi dbdhdbd
Ben onu beceremem ki dalga geçtiğim bişi olması lazım
makluben efso özlendi bu arada <3Ben onu beceremem ki dalga geçtiğim bişi olması lazım
Maklube gibi dbdhdbd
Aklın yolu bir dbdndonun maklubesi harikadır. off olsa da gömsek
Ocağıma incir ağacı da dikmezsinkia sbdb
Yayına çıkıp kulak pası silmelisin.
Bu oğlanın hep bel altı çalışması hakkında ne düşünüyorsunuz hk konusu açma fikri çık aklımdan dbdbdBROWNİ YAPAMAYAN DA AT BOKUYLA FACEMASK YAPSIN
Yapalım derdim de zaman sıkıntı kanks perşembe sabah istanbulda olcam cumartesi akşam döncem. Daha biletlerimi almadım ama plan bu yöndemakluben efso özlendi bu arada <3
yok nan kıyamam zaten sana siktir et. kim uğraşacak. zaten yorgun olcaz. boşver. belki geniş bi zamanda müsaitkenYapalım derdim de zaman sıkıntı kanks perşembe sabah istanbulda olcam cumartesi akşam döncem. Daha biletlerimi almadım ama plan bu yönde![]()
Biz ne zaman müsait bi zamana kavuşcaz bilemedim ki… denizliye geldiğinde kesin yaparım ama ❤️ Çok basit bir yemek ama biraz uğraştırıp zaman alabiliyor gerçi 4-5 sene olmuştur yapmayalıyok nan kıyamam zaten sana siktir et. kim uğraşacak. zaten yorgun olcaz. boşver. belki geniş bi zamanda müsaitken
ben yardım ederim sana tek başına bırakmam o yükle.. bişi istiyorsak da emri vaki gibi olmasın sevmem biliyon. ama beraber yapabiliriz bu fikri sevdimBiz ne zaman müsait bi zamana kavuşcaz bilemedim ki… denizliye geldiğinde kesin yaparım ama ❤️ Çok basit bir yemek ama biraz uğraştırıp zaman alabiliyor gerçi 4-5 sene olmuştur yapmayalı![]()
Aslında yapılabilir ya şöyle kafamda bi kurdum da bi saatte halledilir. Ama senin evin nerede bilmiyorum bi de kongre 7-8e kadar sürecek sanırım. İlim irfana uzun zamandır açım ben tümüne katılmayı planlıyorumben yardım ederim sana tek başına bırakmam o yükle.. bişi istiyorsak da emri vaki gibi olmasın sevmem biliyon. ama beraber yapabiliriz bu fikri sevdim
senin kongre nerde olcak. 2 dk wp gelseneAslında yapılabilir ya şöyle kafamda bi kurdum da bi saatte halledilir. Ama senin evin nerede bilmiyorum bi de kongre 7-8e kadar sürecek sanırım. İlim irfana uzun zamandır açım ben tümüne katılmayı planlıyorum![]()
Telefon çerezlerini yiyince geldi bak. @Klaus
ah ne güzel sevindimTelefon çerezlerini yiyince geldi bak. @Klaus
neye borçluyuz bu enerjiyi peki ? xddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.