fonlu yumurtayı merak ettim
İyi de niye bağırıyorsunnnnnNE UYKUSU DAHA ELEKTRONİK SİGARA LİKİTLERİNİ AYARLİCAM, ÜSTÜNE TERMOSA 1 LİTRE KAYFE YAPIP BF1 DE ADAM PATAKLAMAYA DEVAM EDECEĞİM
SÖYYLEENMEDİİİ HİİİİİÇÇÇÇ SAANAA LAAYIIKK DÜŞŞŞLEERR BENNDEEENN ÖNCEEEİyi de niye bağırıyorsunnnnn
İyi de niye bağırıyorsunnnnn
Meme deyince @SleepleSsS in fotosu geliyor aklıma. Gidip aklımı börtü böcek ile doldurmayım.pardon hanımefendi sizi kaz tüyü yastığınızdan anlıkta olsa kaldırdığım için beni mazur görün.. kulak memenize biraz kan gitsin diyeydi her şey...
yapma kurban olim, gece rüyama giricek. bak uyucam zatenMeme deyince @SleepleSsS in fotosu geliyor aklıma. Gidip aklımı börtü böcek ile doldurmayım.
sen madde filan mı alıyon geceleri bi değişiyon sen sanki ?Son sayfalarda biraz kekoşlasanızsa seviyorum sizi Sjsjsj
Keyfim yerindeyse 🤪sen madde filan mı alıyon geceleri bi değişiyon sen sanki ?![]()
my god bozmasınKeyfim yerindeyse 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.