SALLLLLLLLLLLLL
Uyandım siz de yatmayın
Ben de bayıldım da ama nasıl uyudum hiç anlamdım sanki hep uyanık gibiydim 🚬Jdjdjd beni de mi dürttün, bende uyandim.. resmen bayılmistim eve gelince.
Ben de bayıldım da ama nasıl uyudum hiç anlamdım sanki hep uyanık gibiydim 🚬
Benim yatağin başinda suluğum var al biraz iç bariPaso rüya gördüm.. o son tatliyi yemyecektim, hep o sussattigi icin suan uyanigim ama gidip de su alasim yok.. bi su verenim de yok 🚬 saatden dolayi olabilir ama djdjss
Benim yatağin başinda suluğum var al biraz iç bari
Off derdim neydi de uyandım ya
Sevmediklerimi görmek beni yoruyor 🚬Sevmedigim kuzenimi gördüm rüyamda . Kesin onun gazabı uyandirdi beni de jdjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.