Kızz sen bizim dürtülerimizi nerden biliyorsun ya lkasjdlkTabi siz geceleri dürtüleri tarafından uyutulmayansjssjsjsjssj
Reklamlardan sonra dur az heyecan yap klajsdEe finale bakıp kapatacaktım.
BilirimmmmmmKızz sen bizim dürtülerimizi nerden biliyorsun ya lkasjdlk
Dizinin çekildiği binanın önünde defalarca yürüyüş yapmam sürekli birilerinin orda foto çekilmesi benim 0 fotom olması.. halbuki diziyide severek izledim..Neyse bihtergiller mi ziyagiller mi yok ortada. Ayaklarımı uzatayim
İzlemeyen kaç kişi kaldı? Ayağa kalkıyorum ben😅Dizinin çekildiği binanın önünde defalarca yürüyüş yapmam sürekli birilerinin orda foto çekilmesi benim 0 fotom olması.. halbuki diziyide severek izledim..
Bihter balık burcu
Behlül akrep uyum içinde dizi çektiler..
Ondan etkileyici oldu bence 🤣🤣🤣
Hayretler içersindeyimİzlemeyen kaç kişi kaldı? Ayağa kalkıyorum ben😅
Çok büyük kayıplar içindeyim dimi?Hayretler içersindeyim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.