1
Seni garip bi şekilde sevmeye başladım Klaus, ama keşke biraz daha uzun cümleler kursan. 11 1111 111111 gibi. Oda iş görür
Sen beğenme olm, biz beğeniyoruz işte. .dUtandirma bea kankim pek begenmem sesimi.) sahsen
Kedilerim ne yapıyor acaba evde. bi kameradan bakayım. dikizliyim kedilerimi
Birtane yetmemiş bir de, ikitane var adamda.Kedilerim ne yapıyor acaba evde. bi kameradan bakayım. dikizliyim kedilerimi
Tabi onlar olmasa ne yapcam ben tek başıma. Kameralara pozda vermemişler. Görüş alanı dışında çakallar ben evde yokken erkek kedimi aldılar eve ne yaptılarBirtane yetmemiş bir de, ikitane var adamda.
Kinayeli cümlemi. Hayvanın ne tür ?Ben de özledim hayvanımı..
Kurt köpek.Kinayeli cümlemi. Hayvanın ne tür ?
Nerdeki niye yanında değil.Kurt köpek.
Uzun mevzu, duygusallaşmak istemiyorum durduk yere.Nerdeki niye yanında değil.
En savunmasız anları derler kadınların. Duygusallaş bence sorun yok.Uzun mevzu, duygusallaşmak istemiyorum durduk yere.
Omuz falan muhabbetine de girersin şimdi sen..En savunmasız anları derler kadınların. Duygusallaş bence sorun yok.
Omuz mu döşü kıllı anadolu erkeği kaldı mı öyle. Ağlarken iyimisin derim sadece.Omuz falan muhabbetine de girersin şimdi sen..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.