Tüh be hep geç geliyorum :/Elendin sen, geç kaldın 🤭
Koçlar kovalasın seni🤭🤭🤭
Tüh be hep geç geliyorum :/Elendin sen, geç kaldın 🤭
Koçlar kovalasın seni🤭🤭🤭
Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan sana gelsin 🤭🤭Tüh be hep geç geliyorum :/
Fonda çalıyor şu anHep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan sana gelsin 🤭🤭
Ne efkarı yahu, bugün bayram erken kalkın çocuklar çalması gerekir:))Fonda çalıyor şu an
Ve efkarlı efkarlı 🚬
OhoooooNe efkarı yahu, bugün bayram erken kalkın çocuklar çalması gerekir:))
Ben ertesi güne geçtim 😂Ohooooo
O zabahnan 06:20 de çaldı zaten
Üstüne kavurmalar yendi
Üstüne tatlı krizleri yaşandı
Sen yeni uyandın gibi 😅
O zaman sesli söyle de duyalım şarkıyı 🤣Ben ertesi güne geçtim 😂
Şarkı? Oda nedir? Biz senden sesli omlet tarifi beklerken 😛O zaman sesli söyle de duyalım şarkıyı 🤣
Boynuma takıp gezdim bugün 🤣Şarkı? Oda nedir? Biz senden sesli omlet tarifi beklerken 😛
Ulan lspdlfpflg gördümde aklıma geldin dedim şey etmiym ksldmfldlBoynuma takıp gezdim bugün 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.