hepimiz alev alevizCosSsSsS diye ses gelir buzdan mi benden mi bilinmez jfjx![]()
Kahkaha attım resmen ya🤭🤭CosSsSsS diye ses gelir buzdan mi benden mi bilinmez jfjx![]()
babamlarda o da yok. yanıoozKahkaha attım resmen ya🤭🤭
@Chen korkuma klima altından çıkmıyorum🤭🤭🤭
İşte eğlenceyi de bir araya sıkıştırmak ve bunun için dişari çıkmak lazım püff hep nemKahkaha attım resmen ya🤭🤭
@Chen korkuma klima altından çıkmıyorum🤭🤭🤭
Yazın eğlence yasaklansın, bugün bindiğim bir minibüste şoför, deodorant kullanmayani minibüse almıyorum yazmış kapıya🤭🤭İşte eğlenceyi de bir araya sıkıştırmak ve bunun için dişari çıkmak lazım püff hep nem
hayatımda daha mantıklı bi yasak görmedim bundanYazın eğlence yasaklansın, bugün bindiğim bir minibüste şoför, deodorant kullanmayani minibüse almıyorum yazmış kapıya🤭🤭
Ay lütfen kararında kullanılsın şu kokular yaYazın eğlence yasaklansın, bugün bindiğim bir minibüste şoför, deodorant kullanmayani minibüse almıyorum yazmış kapıya🤭🤭
kimisi de leş gibi agır kokuyor ya -_-Ay lütfen kararında kullanılsın şu kokular ya
Orda bahsedilen ter önleyici kokusuz birseydir diye düşündüm ben 🙈Ay lütfen kararında kullanılsın şu kokular ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.