Mazlum şuan bende dayak yiyor sıranı bekle Sjssjsj
kim o mazlum bana da yolla bi tur beeMazlum şuan bende dayak yiyor sıranı bekle Sjssjsj
Akşam oldu demek ki penceresindebir masum mor menekşe ağlıyor mu ne vardı fb taraftarının söylediği...
o geldi aklıma
peki neden akşam olmuşAkşam oldu demek ki penceresinde
Gözlerinde gece olmuş ne bileyim ben seni çok özledim gece gözlüm diyor manyak manyak işler Sjsjsjsjpeki neden akşam olmuş
öyle metin olmaz. acilen rütük kütük iş başına plssss kasdjskadlGözlerinde gece olmuş ne bileyim ben seni çok özledim gece gözlüm diyor manyak manyak işler Sjsjsjsj
Canım biz onun için tdk yı arıyoruz Sjsjsjsöyle metin olmaz. acilen rütük kütük iş başına plssss kasdjskadl
bende biraz öyle görmeye başladım galiba haklsıın.Şuan seni 6 görüyorum alcatraz ve haki sarısı var doğru mu?
ödemeli at. sana yazmasınCanım biz onun için tdk yı arıyoruz Sjsjsjs
ben naptım beee. senin yazdıklarına ayak uydurdum...Ben daha uyumam uykum açıldı senin yüzünden :/
Pekala bu kadeh senin şerefine emmoğluu o şarkıyı bir daha çal yine çallllben naptım beee. senin yazdıklarına ayak uydurdum...
o zaman son bi kadehh haddiii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.