Anlamazken de iyisin Sjsjjs
alkol mü aldın sen ?Anlamazken de iyisin Sjsjjs
Evet şuan seni çift görüyorum mavi değil mi rengin ?alkol mü aldın sen ?
mor diye hatırlıyorum ama emin değilim. nasıl yapalım ?Evet şuan seni çift görüyorum mavi değil mi rengin ?
Ben şuan pembe görüyorum biraz daha votka devam edersek düzelir şerefe 🥂mor diye hatırlıyorum ama emin değilim. nasıl yapalım ?
viski varsa alırım votka midemi yakıyor.. gel viski ısmarlayımBen şuan pembe görüyorum biraz daha votka devam edersek düzelir şerefe 🥂
Ismarla tabi içelim güzelleşelim az sonra nara atıcam içince adettendir sende at Sjsjssjviski varsa alırım votka midemi yakıyor.. gel viski ısmarlayım
ben sessizlikten yanayım. benim yerime sen bagırIsmarla tabi içelim güzelleşelim az sonra nara atıcam içince adettendir sende at Sjsjssj
boş ver abi dalgana bakNasıldı o ya ne diyorlardı
kimi leynHee dur şöyle ;
Seviyorum uleynnnnnnnn Sjsjsj
Neden içine atıyorsun ki?ben sessizlikten yanayım. benim yerime sen bagır
Çeguaverayı 🤷♀️kimi leyn![]()
Hadi çal giderken kapımı ?boş ver abi dalgana bak
çal o zaman çal çal ?
içine atma değil de huy diyelim. karakter meselesi. sinirlendiğimde sesim cıkar benim onda da susmamNeden içine atıyorsun ki?
Evet okadar çıktı ki sesin demetere hasret kaldıkiçine atma değil de huy diyelim. karakter meselesi. sinirlendiğimde sesim cıkar benim onda da susmam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.