bence yılmak üzeresinNeye az kaldı acaba mışıl mışıl uyumana mı:))
bence yılmak üzeresinNeye az kaldı acaba mışıl mışıl uyumana mı:))
Yıkılmadım ayaktayım :)))bence yılmak üzeresin![]()
Bazen böyle bilerek geç yazıyorum seviniyo musun o aralar ?Yıkılmadım ayaktayım :)))
Uyuduğunu düşünüp musmutlu oluyorum tamamen senin için tabikii olayın benle hiç alakası yok :))Bazen böyle bilerek geç yazıyorum seviniyo musun o aralar ?![]()
Ahaha Malesef seni mutlu edemicek gibiyim bugünUyuduğunu düşünüp musmutlu oluyorum tamamen senin için tabikii olayın benle hiç alakası yok :))
İnsanları mutlu etmeyi seven sevecen biri gibi duruyosun oysaki burdan bakıldığında:)Ahaha Malesef seni mutlu edemicek gibiyim bugün![]()
Hgniz berkay bey:)Buralar sessizleşti.
Öyle her şey göründüğü gibi olsaydı ooooo işimiz vardıİnsanları mutlu etmeyi seven sevecen biri gibi duruyosun oysaki burdan bakıldığında:)
İnsanları tanımak konusunda bir kez daha yanıldım nekadaaaaaaaaaaa acıı:)Öyle her şey göründüğü gibi olsaydı ooooo işimiz vardı![]()
Usulca çık berkay:)Selamlar,
Ben gelmedim.
Şu an var ya ne kadar mantıksız bi şey yaptığımızı tekrar fark ettimİnsanları tanımak konusunda bir kez daha yanıldım nekadaaaaaaaaaaa acıı:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.