Güvenmeli miyim sana kadınSen terket yemek işi bende adam bende severim bursa iskender:)))
Güvenmeli miyim sana kadınSen terket yemek işi bende adam bende severim bursa iskender:)))
Geliyorlar sanırım arada ceeee yapıp kaçıyorlar:))İnsanlar da geliyor he sırayla![]()
pes et hadi bizde gidelim yatalımGeliyorlar sanırım arada ceeee yapıp kaçıyorlar:))
Sen uyu ben seni izliycem adam hahahaha:)pes et hadi bizde gidelim yatalım![]()
canım benim ben seni izlemeyi çok istiyorum ama ilk ben istedim hattaSen uyu ben seni izliycem adam hahahaha:)
Ama ama ama artık pes ettiğini kabul et ve usulca ellerini klavyeden çek ya da telefondaysan telefonu usulca yatağının başına bırak sonra içinden güzel bir şarkı mırıldanıp ışıklar içinde uyu adam:)canım benim ben seni izlemeyi çok istiyorum ama ilk ben istedim hatta![]()
Bu malesef mümkün değil kadınAma ama ama artık pes ettiğini kabul et ve usulca ellerini klavyeden çek ya da telefondaysan telefonu usulca yatağının başına bırak sonra içinden güzel bir şarkı mırıldanıp ışıklar içinde uyu adam:)
yuoooo burdayım adam:)Bu malesef mümkün değil kadınbırak inadı be kadın bırak
çık git artık
hiç bi işin yok
![]()
Neye az kaldı acaba mışıl mışıl uyumana mı:))Az kaldı azmerak etme
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.