Şerbetli yılların olsunçok teşekkür ederim hep birlikte inş
ucundan dönmüş allah korumuş vallahi
![]()
Şerbetli yılların olsunçok teşekkür ederim hep birlikte inş
ucundan dönmüş allah korumuş vallahi
![]()
Amin cümlemizin inşallah 🙏Şerbetli yılların olsun
Bu da çakma sarışın gibi gibi 🤣Elimizde şarışın tek bu kaldı. Ekli dosyayı görüntüle 5561
Eyvallah kardeşlik çok çok teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun kardeş
Ah benim yaz portakalım, ananas kokulum,Hayallerimin erkeği sen doğdun diye güneş ışıtıyor her sabah 💋 kokunu aldım geldim dünya sen koksa yokluk çekmedim @SleepleSsS benim tatlı mandalinam
Anasının sadece benim için doğurduğu gökten düşen ilk aşk tanesiAh benim yaz portakalım, ananas kokulum,
Kalbimi şuraya bıraktım yine yeniden
allah razı olsun az daha bekleseydin yenisini kutlardın yaGeçmiş doğum günün kutlu olsun @SleepleSsS
eylülde bekliyorum yenidenİki ay da bir doğuyor mu bu adam ya. )
Kutlu olsun madem .))))
pastam nerede ?????????????????????Happy bööörtday @SleepleSsS
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.