Yanlış anlaşılmasın lütfen Çocuklarda bir hastalik var mıTiktokta halilişko ve celilişkonun en sevdiği yemektir
Ekli dosyayı görüntüle 18912
Ekli dosyayı görüntüle 18913
Tıpta halilişko ve celilişko hastalığı olarak bilinen genetik rahatsızlığın adı Pycnodysostosis. Bunu tiktok camiası olarak araştırıp bulduk🌹Yanlış anlaşılmasın lütfen Çocuklarda bir hastalik var mı
Teşekkür ederim alavarezTıpta halilişko ve celilişko hastalığı olarak bilinen genetik rahatsızlığın adı Pycnodysostosis. Bunu tiktok camiası olarak araştırıp bulduk🌹
psinin flortleri:şırdan yiyen samimidir, şiir okuyan g.tün tekidir...
Sence hangisi.. şırdancı erkek mi, şiir okuyan mı ahah.Şirdan yiyen erkek vs Siir okuyan erkek konusu gelir mi?
ayıp olmasın diye söylemedim ama dün gece 2'şer tane gömdük bizim çocuklarla... son yediğim şırdanlardı djhdjpsinin flortleri:
Kesin uyumadan önce beni düşünüyor...
O sıra psinin gece 12de depresen sirdan sevdası...(üstten yazamadım selam buyucu)
Yoldan geçen herhangi biri.Sence hangisi.. şırdancı erkek mi, şiir okuyan mı ahah.
Benim futbolcu, bilim insanı tanıdığım var by.Yoldan geçen herhangi biri.
Şiir okuyorsun o zaman... oyuncu 456 elendi...Hiç yemedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.